Mich&Susse

Mich&Susse er et socialt eksperiment, som du skal følge og støtte fra begyndelsen. Det bliver nemlig stille og roligt vildt, skulle jeg hilse at sige. Indtil videre er det sociale eksperiment en hemmelighed, ligesom det er en hemmelighed, hvem Mich er. Det eneste jeg kan og vil fortælle dig, er, at det handler lidt om basalt i orden sprogbrug for tumper. Resten må du læse dig til.

GODT NYTÅR! 

1 kommentar til “Mich&Susse”

 1. Lis Collstrup

  Kære Susanne Staun,
  Nu har jeg for anden gang med stor fornøjelse læst din bog “Fuck, en lækker røv”, og jeg er enig med dig i stort set det hele. Dog har jeg en lille tilføjelse til din ellers gode bog, nemlig det lille og det store i.

  Man ser gang på gang, at folk skriver lille i, hvor der burde have været stort I, når “I’et” er et uldtryk for tiltale fx “Vil i i Tivoli?”, hvor der retteligt burde have stået “Vil I i Tivoli?” Det store I er jo netop lavet, for at vi kan skelne mellem en præposition og et tiltaleord, men desværre er der mange, der enten ikke har hørt om problematikken med stort og lille i og derfor ikke ved bedre, eller også er folk bare ligeglade. Jeg har også til hudløshed med andre diskuteret kommaets betydning for forståelsen af en tekst og har mange gange hørt folk sige om kommaet, at “Det er da lige meget”.
  Men kommaet har jo stor betydning for forståelsen af en tekst, som du j0 også så fint belyser i bogen.

  Undskyld eventuelle trykfejl. Jeg har et lidt mærkeligt syn. Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Med venlig hilsen
  Lis Collstrup
  Statsautoriseret translatør og tolk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *