Fanny-5-stjerners Kønslig omgang midt i coronaen

Det var et surt tidspunkt at udkomme på – sidst i marts 2020. Interviewene om bogen blev udsat, dvs. aflyst, for aviserne ville have plads til corona, og ingen kunne tænke på andet. Men det gik jo alligevel.

Jyllands-Posten indledte med 5 stjerner og skrev bl.a.

“Der er … højt tempo, gnistrende sprog og ikke mindst en flot integreret og begavet både kritisk-filosofisk og pragmatisk orienteret diskussion af de for tiden moderigtige strømninger inden for kønsdebatten.”

Jyllands-Posten

Berlingske fulgte op med andre 5 stjerner og skrev bl.a.:

“Susanne Staun skriver hamrende underholdende, men hun skriver ikke kun for underholdningens skyld. Fermt og informativt får hun læsset en masse forskningsmæssig fakta ind i handlingen, uden at plottet tynges.”

Berlingske Tidende

Den slags er der ikke mange spændings-forfattere, der formår på samme fyndige og frække facon, og det er de færreste, der behersker et så frugtbart og fremragende dansk, og som ovenikøbet kan pakke det hele ind i et spændende plot.

Politiken kom til sidst med yderlige 5 stjerner og skrev bl.a.

“Susanne Staun er vor lokale krimigenres udgave af Troldmanden fra Oz’ ondvrede heks fra vest, som retfærdigt jagter kunstens røde rubintøfler…” 

Politiken

Der faldt også 5 krimihjerter fra Krimifan, som bl.a. skrev:

“Det er en både spændende krimi og en tankevækkende bog om køn og kønsopfattelse. At den så desuden er herligt sprogligt sprælsk gør selv læsningen til en fornøjelse. Jeg hilser Fanny Fiske velkommen tilbage med en skål i hendes uundværlige Vecchia (italiensk brandy) og giver gerne bogen 9 skydeskivepoint på min egen blog og 5 krimihjerter her.”

Krimifan

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *