De frækkerter på People’s Press …

Jeg fik en besked  på Facebook her til morgen fra en israelsk Facebook-ven, som skrev: “Jeg har altid gerne villet vide, hvordan det føles at se en kæmpeplakat af sig selv på en husfacade. Så hvordan føles det?”

Svar: Virkelig mærkeligt. 


 


Jeg ved ikke, om marketingfolkene på People’s tror på værdien af denne form for markedsføring; jeg ved heller ikke, om det overhovedet er tilladt at smække så store plakater op på et stillads. Og hvad med trafiksikkerheden? 

Hvis jeg kom kørende hen ad Gyldenløvesgade og kiggede op på mit eget sure fjæs, ville jeg helt sikkert trykke på speeeren og køre VÆK – og dermed ind i en hel masse. Nå, men sjovt er det. Indtil en eller anden myndighed fjerner det. Sikkert Veterinær- og Fødevaredirektoratet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *