Katarina tror, hun har fået et job som engelsklærer på den usbekiske ambassade i Prag. Men allerede i taxaen bedøves hun og ender på et celebert bordel, hvor hun hver dag servicerer i gennemsnit 15 mænd om dagen. Da det omsider lykkes hende at slippe væk, ender hun i en anden form for fængsel lidt længere henne ad gaden. Først da hun udvikler samme egenskaber som sine fangevogtere, bliver der lys for enden af tunnellen.
Solgt til Norge
Kontrasten mellem Stauns økonomiske og præcise skrivestil og de voldsomme begivenheder får uhyggen til at snige sig ind på læseren, så man sidder rystet tilbage.
Ekstra Bladet
⭐⭐⭐⭐⭐
“Staun har skrevet en bog, der i den grad handler om noget: Primal overlevelse i en verden, hvor alt er til salg. Romanen har desuden et narrativt overskud og raffinement, der får maskineriet til at snurre, og jeg svælgede bogens sidste 143 sider i et hug sidst på eftermiddagen i går. Jeg ville have kaldt det indfrielse af lyst ved plotlig finesse, hvis ikke det ville klinge så fælt i forhold til den verden, som SKADESTUEN fremstiller.”
LitteraturNu
Susanne Staun har med denne roman gjort handel med kvinder lettere at fatte som tragedie.
Jyllands-Posten
Den psykiske smerte får uhyggeligt fysisk nærvær som overalt i læsningen af denne forfatter.
Berlingske Tidende
⭐⭐⭐⭐
Romanen er en krystalklar og -skarp indignationsroman … men den er også en sindssygt tæt og koncentreret spændingsroman.
Weekendavisen
Kontrasten mellem Stauns økonomiske og præcise skrivestil og de voldsomme begivenheder får uhyggen til at snige sig ind på læseren, så man sidder rystet tilbage.
Ekstra-Bladet
⭐⭐⭐⭐⭐
Romanen, der er designet til at få nattesøvnen til at eksplodere, virker helt efter hensigten. Staun excellerer desuden i sin helt egen variant af humor, tør og næsten magisk på en og samme tid.
Fyens Stiftstidende
⭐⭐⭐⭐
Fremragende
Information