Liebe

I Bayern tapper en bestialsk morder sine ofre for blod og anbringer de tømte kroppe i fredfyldte, nærmest idylliske, tableauer. Det viser sig, at ofrene lider af en sjælden blodsygdom, og gerningsmandens profil ligner både en frelser og en hævner. Den selvbevidste og man-eating Fanny Fiske kastes ud i endnu en barsk og blodig sag.

Solgt til Holland. Også udgivet under titlen “Mord som forløser”.

Liebe er en snurrig og kapriciøs roman, men den er også prima krimihåndværk. Fortsættelse følger forhåbentlig.

Weekendavisen

Jeg tror, jeg roligt tør spå bogen en fremtid på det internationale bogmarked som en af de bøger, manden i ens liv prøver at snuppe fra natbordet. 

Information

Liebe er en helstøbt, underholdende, drilsk, skælmsk og stærkt forførende bog med særprægede psykologiske indsigter … Susanne Staun er moden til at plukke som en ganske væsentlig og yderst ferm spændingsforfatter, der meddeler sig fra et ganske særegent, psykologisk univers. Læseren bliver underfundigt humoristisk underholdt og forført, men aldrig snydt. 

Berlingske Tidende

Susanne Staun er en fabelagtig fortæller. Sproget er let og legende, og stilen suveræn. Man skiftevis frydes og skræmmes, alt imens Staun med sikker hånd trækker sin læser ind i sit fantastiske univers. 

Fyens Stifstidende