Langt fra mig

Hvem har ikke haft drømmen om at stikke af fra det hele og bare efterlade konen og hendes neurotiske adfærd i en kold lufthavn, mens man selv tager det næste fly mod et nyt liv i et nyt land? Måske ikke alle, men Lars har, og han fører den også ud i livet.

I flere år har Kris og Lars levet i et pseudoægteskab, hvor det kun er børnene, der binder dem sammen. Kris er lidt af en hønemor. Hun tygger konstant nicorette-tyggegummi og har en hang til at rette og checke Lars’ omgang med børnene. Forhold, som er ved at drive ham til vanvid, så Lars beslutter sig for at tage affære.

En seriøs og fabelagtig velskrevet ægteskabsroman, der får megen dansk prosa til at ligne noget, man klemmer ud af en plastpølse i supermarkedet. 

Information

Det piber om ørerne på læseren med skarpe iagttagelser om de to køns forskellige opfattelser … men manden taber i det lange løb hos Susanne Staun. Så det er for en kvinde ret underholdende læsning. For en mand må det være oprørende og tankevækkende. 

Kristeligt Dagblad

En skøn roman. Uhyre velskrevet, raffineret opbygget og med et tonefald, der rummer sarkasme, bitterhed og galgenhumor, men sandelig også ømhed og længsel. 

Weekendavisen

En fortættet skildring af et parforholds uhyggelige sammenbrud.

ALT for damerne

Den perfekte hadebryllupsgave

Lars Bukdahl, Litlive