Hilsen fra Rexville

I Odenses pæne lægekvarter bliver en toårig pige vansiret for livet, da hun vågner op efter en middagslur badet i afløbsrens.  Retmedicineren Maria Krauses undersøgelser dokumenterer et gerningstidspunkt, som entydigt beviser, at kun moren eller faren kan have mishandlet pigen.  I Danmark kan man ikke dømmes kollektivt, så selvom den efterfølgende byretsdom fastslår, at en af dem har gjort det, bliver begge frikendt. Baseret på en autentisk sag.

Indstillet til Kritikerprisen og Palle Rosenkrantz-prisen. Solgt til Tyskland og Norge.

Lars von Trier go home. Det lidenskabelige mørke når nye stormfulde højder i “Hilsen fra Rexville“. Man behøver ikke at læse mere end de første linjer, før man som læser er suget helt ind i fortællingen. 

Weekendavisen

Susanne Staun er på toppen med en velskrevet feelbad-thriller, ’Hilsen fra Rexville’, om kvinder, der ikke magter at være mødre, inspireret af en virkelig sag om børnemishandling

Information

Mere end almindelig underholdende og spændende til sidste sætning, ja, sidste, sætning, og det er en bedrift. 

Politiken

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Stauns nye thriller, hvis man vil have krimi, der kan noget. Et fabelagtigt plot. Fingernemt spundet spænding. Tempo, intensitet, mystik og gru. Sprogligt veksler den musikalsk mellem det finurlige til det letflydende.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Ekstra-Bladet

Susanne Staun kan den svære kunst at forene problemdebat med seriøs spænding i samklang med en persontegning, der helt ude i marginalerne afviser karikaturen 

Dagbladenes Bureau

Som litteratur betragtet overgår Susanne Stauns roman de fleste i denne genre. Den er antydende og møjsommelig bygget op, hele tiden slippes små brokker af information som langsomt danner et begribeligt billede. Den misantropiske og galgenhumoristiske fortællestemmen kan minde om Karin Fossum på sit bedste. HILSEN FRA REXVILLE er noget for sig. 

Dagbladet Kultur, Norge.