Før jeg dør

Fanny må konstatere, at hun er involveret i drabet på de prostituerede. Ved undersøgelse af ligene finder man effekter tilhørende hende – og Lisa Selander. Mystiske opringninger umiddelbart forud for mordene skærper forbindelsen. Fanny fatter ikke, hvad der foregår, og ville langt hellere bruge tiden på at pleje sine intime internetbekendtskaber. Men så modtager hun et fotografi med posten …

Her kan man se enhver femikrimi-kliche … erstattet af en handlekraftig, cognacdrikkende kvinde uden bagland. 

Politiken

Hærdede Staun-læsere vil få meget mere af alt det, de frydefuldt forventer. Igen denne gang kan det erklæres, at Susanne Staun er en dejligt provokerende havkat i det dovent skvulpende hjemlige krimi-hyttefad. 

Jyllands-Posten

DET ER BEFRIENDE fandenivoldsk og herligt langt ude at være i selskab med dr. Fanny Fiske — neurotisk selvoptaget på den sjove måde, selvironiske måde med lige dele italiensk brandy og dyre hudplejeprodukter i dametasken, nogenlunde midt imellem Jane Tennison og Carrie Bradshaw. Hos Staun er kvinderne skarpe, syrede og selvbevidste — og langt mere interessante at være sammen med end femikrimiernes flokke af flittigliser. 

Ekstra-Bladet

Så er Fanny Fiske tilstede igen, og det i en grad, så hun verfer alle andre krimier af banen alene med sit opmærksomhedskrævende, egocentrerede og psykotiske væsen … Fanny Fiske er lig med plot og personlighed. 

Metro-Xpress