Fagbøger

Susanne har udgivet 3 faglitterære bøger om medier og sprog. Sprogbøgerne indgår som en del af Susanne Sprogmenageri, som indbefatter Sprogspillet – se mere her.

Mediernes møgkællinger (2017)

Ifølge forfatteren Susanne Staun har medierne – bevidst eller ubevidst – i årevis misinformeret den offentlighed, de er sat i verden for at informere – fordi de kan, fordi de ikke kan lade være. De elsker en god historie, hellere god end sand. I Mediernes møgkællinger viser Susanne Staun, hvordan medievirkeligheden skabes med alle propagandaens virkemidler, så det ligner et karaktermord på et helt køn.

Kort & Cool (2016)

sprog

“Kort & cool” er den selvfede opfølger til bestseller-guiden “Fuck, en lækker røv!”, som hjalp de sprogforvirrede til at blive bedre til at skrive og bruge sproget korrekt.

Kom ind og få en peptalk, en røvfuld og klar besked! Stram dit sprog op og lær hvilke ord, der bare er til pynt når du skriver og hvilke ord, der faktisk besværliggør læsningen af din tekst. Sprogrevseren Susanne Staun afslører her de ord, du bruger, da du tror de får dig til at fremstå klog, men som snarere afslører at du er prætentiøs, uoplyst og doven.

Fuck, en lækker røv! (2015)

sprog

Du bliver NØDT til at lade dig redde af “Fuck, en lækker røv”, hvis du også har fået sproget galt i halsen. Har du svært ved at sætte komma? Føler du dig som en nøgen sprogbruger uden redskaber til at skrive og formulere dig korrekt?

Alt det du ikke lærte i folkeskolen, det kan du lære nu! “Fuck, en lækker røv” er sjov, brugbar og en utroligt hjælpende hånd til dig, der gerne vil fremstå seriøs i fremtiden og blandt dine medmennesker! Forfatter Susanne Staun lærer dig at blive lækker på skrift og straks ser alting lysere ud!